plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

حضور افراد متفرقه برای برخورداری از معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌ها

با توجه به نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در پیشرفت علمی‌و فعالیت‌های تجاری در بخش کشاورزی و دامپروری راهکار‌هایی نظیر تسهیل در اعطای وام‌های کم‌بهره و نظام مند، تدوین سیاست‌های حمایتی و تشویقی، گذراندن آموزش‌های لازم برای موسسات و علاقه‌مندان تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان جهت مدیریت بازاریابی می‌تواند نقش بسزایی را در رشد و شکوفایی شرکت‌های مذکور ایفا کند.
حضور افراد متفرقه برای برخورداری از معافیت مالیاتی دانش‌بنیان‌ها
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر گمرک، آریا احمدیه، تولیدکننده کودهای کشاورزی در خصوص شرایط حاکم بر دانش‌بنیان شدن تولیدات گفت: با توجه به اینکه بنده در حوزه تولید کودهای غیرشیمیایی فعالیت دارم معتقدم هر کار و صنعتی که سازگار با محیط زیست باشد و به بهبود محیط زیست کمک کند ذاتا می‌تواند دانش‌بنیان باشد. به خصوص اینکه تولید عوامل بیولوژیک شرایط خاص خود را دارد و لذا همه شرکت‌هایی که باکتری‌ها را برای تولید کودهای بیولوژیک تولید می‌کنند اکثرا دانش بنیان هستند و شناخته شده‌اند. 
هر صنعتی که سازگار با محیط‌زیست باشد دانش بنیان محسوب می‌شود
احمدیه افزود: در حوزه کودهای غیرشیمیایی نیز تولیدکنندگان غالبا خلاق هستند و مثل دانش بنیان‌ها عمل می‌کنند به طوری که ما خود جزو لیست معاونت علمی ‌ریاست جمهوری نیز هستیم. بنابراین هر عنصری که جایگزین شود و به محیط زیست کمک کند می‌تواند ذاتا دانش بنیان باشد ولو اینکه تکراری باشد. وی تصریح کرد: در واقع دانش بنیان یک بحث حمایت از این نوع شرکت‌‌ها است، لذا هر ارگانی که مورد حمایت معاونت علمی‌ریاست جمهوری باشد به عنوان خلاق یا دانش‌بنیان در این امر دخیل هستند. این تولیدکننده در پاسخ به این سوال که شرکت‌های دانش بنیان غالبا با چه چالش‌هایی مواجه هستند، گفت: یکی از اصلی ترین چالش‌ها این است که برخی تولیدکنندگان به دلیل یکسری امتیازاتی که به دانش‌بنیان‌ها تعلق می‌گیرد مثل «معافیت‌‌های مالیاتی» برای بهره‌مند شدن از این امتیازات به این سمت می‌آیند و لذا ممکن است افراد متفرقه هم وارد این حوزه شود.
به دلیل فیلترهای سختگیرانه معاونت علمی ‌ریاست جمهوری برخی تولیدکنندگان که قابلیت دانش بنیان شدن دارند قربانی می‌شوند. وی افزود: از سوی دیگر به واسطه وجود چنین مسائلی معاونت علمی‌ فیلترهای بسیار سختگیرانه‌ای گذاشته است و این خود موجب می‌شود برخی تولیدکنندگان که قابلیت دانش‌بنیان شدن را دارند نیز در این میان قربانی شوند. احمدیه خاطر نشان کرد: مساله اینجا است که برخی از این فیلترها بیش از حد علمی ‌است و شاید به ماهیت کار چندان توجه نشود؛ به این معنا که ما معتقدیم باید به صنایع سبز یا محیط زیستی نیز تسهیلاتی نه صرفا مالی، داده شود که بتوانند وارد این حوزه شوند، اما عمدتا ممیزی سخت و متقاضی زیاد است.
انتهای پیام/.
https://asrgomrok.ir/vdcf.cd0iw6deegiaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما